What’s in it for you

De beste developer
voor uw project

Op zoek naar een Back-end, front-end, full stack, .Net of Java developer voor uw organisatie? Maar vindt u niet de juiste match? Geen paniek! Blue Monkeys helpt u bij het vinden van de juiste mensen in de IT-jungle. Vanuit onze eigen family of extern. Wij hebben voor u de juiste specialist die van uw project een succes kan maken.

Back-end
Development

Ondersteuning nodig bij uw back-end systemen of uw team uitbreiden met een ervaren back-end developer? Onze developers adviseren, implementeren en ondersteunen bij complexe systemen.

Front-end
Development

Front-End developer nodig om de usability van uw applicatie te verbeteren?
Blue Monkeys ondersteunt en adviseert organisaties bij front-end ontwikkeling van uw applicatie.

Full stack
Developers

Op zoek naar een developer die zowel de front- als back-end van uw systemen ontwikkelt? Onze Full-Stack devolopers hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van complexe programmatuur.

.NET
developer

Op zoek naar de juiste .NET developer, maar vindt u niet de juiste match? Onze .NET developers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe tools en gaan hierbij geen uitdaging uit de weg.

Java
Developer

Java developer nodig? Blue Monkeys levert senior Java developers voor uiteenlopende en complexe projecten voor de top 500 bedrijven van Nederland.

Onze
Talen

Bij Blue Monkeys kunt u terecht voor elke programmeertaal! Onze IT-developers hebben kennis en ervaring in Java, PHP, Python, C#, Java, Ruby, NodeJS. Swift, Angular, HTML 5, Javascript, Jquery, ReactJS, Typescript

Development

Voor onze klanten ontwerpen en implementeren wij maatwerk applicaties om bedrijfsprocessen gestroomlijnder te laten verlopen. Bij organisaties bestaat er vandaag de dag een grote behoefte aan tailer-made software oplossingen welke speciaal voor de klant zijn ontwikkeld. Onze senior developers hebben reeds vele verschillende organisaties begeleid bij het ontwerpen en implementeren van complexe software oplossingen.

Bij Blue Monkeys ondersteunen wij uw organisatie met het development proces. In samenwerking met onze klant leveren wij multidisciplinaire Agile en DevOps-teams. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide talenkennis van o.a. Java, .Net, PHP, Pyhton, C#, Cobol en méér. Blue Monkeys beschikt over een breed team van developers waaronder back-end, front-end en full stack developers.

Join the Family!
Kom werken als
IT-developer

Ben jij een Medior/Senior IT-developer die een kick krijgt van het bouwen aan grote en complexe IT-programma’s voor de top 500 bedrijven in Nederland en weet jij uitstekend de weg in de IT-development jungle?

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrière pad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij werken bij een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden.

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

zelfstandig wit

Vrijheid & Zelfstandigheid

Bepaal zelf hoe jouw carrièrepad eruit komt te zien. Jij bent de baas over jouw carrière.
kennisdeling

Part of a Family

Je behoort tot een hechte family. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit!
training – wit

Big Jungle to Grow

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij!
uitjes – wit

Monkeys have more Fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Monkeys just have more fun!

Hoe wij werken

Jouw jungle naar succes

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jou eigen carrièrepad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jou graag in onze family.

vakantiedagen - wit

30 vakantiedagen
per jaar

Goede balans tussen werk en ontspanning vinden wij van groot belang! Daarom heeft iedereen bij ons 30 vaste vakantiedagen per jaar!
mobiliteit – wit

Mobiliteitsbudget van €1000

Wil jij een vette auto of een coole motor rijden? Of ga jij liever met het OV? Bepaal zelf hoe jij je mobiliteitsbudget besteed
salaris wit

Uitstekend
Salaris

Verdienen als een midlancer? Alleen dan in vaste dienst! Wij betalen al onze specialisten een uitstekend vast salaris!
bonus wit

Super Vette
Maandelijkse bonus

Elke maand bonus ontvangen? Bovenop je uitstekende vaste salaris ontvang je iedere maand een royale bonus
training – wit

All-You-Can-Train Methode

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij hanteren een All-You-Can-Train methode. Wordt de beste in jou vakgebied
uitjes – wit

Vette uitjes &
Gezellige borrels

Borrels en vette (buitenland)uitjes met de family! Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Monkeys just have more fun