What’s in it for you

De beste test engineer
voor uw project

Op zoek naar een test automation engineer, Agile tester, performance tester, of testmanager  voor uw organisatie? Maar vindt u niet de juiste match? Geen paniek! Blue Monkeys helpt u bij het vinden van de juiste mensen in de test-jungle. Vanuit onze eigen family of extern. Wij hebben voor u de juiste testspecialist die van uw project een succes kan maken.

Test Automatisering

Uw testproces efficiënter inrichten? Testautomatisering zorgt voor een sneller en zorgvuldiger testproces.
Blue Monekys heeft de specialisten om uw testen perfect te automatiseren.

Agile Testen

Agile projecten zijn tegenwoordig veelvoorkomend. Gelukkig dromen onze testspecialisten in Agile en kunnen zij uw organisatie adviseren op het gebied van Agile testen.

DevOps

Ervaren tester nodig binnen een DevOps omgeving? Onze testspecialisten helpen uw organisatie verder. Onze testspecialisten coördineren en voeren de testactiviteiten uit.

Security Testen

Niets zo belangrijk als de veiligheid van uw software. Onze security test engineers geven organisaties inzicht in de sterke en zwakke punten van uw bedrijfssoftware.

Mobile Testen

Veel applicaties moeten goed functioneren op mobile devices. Onze mobile test engineers helpen uw organisatie met het neerzetten van het perfecte testproces.

Testmanagement

Op zoek naar een ervaren testmanager? Blue Monkeys levert senior testmanagers met een ruime ervaring binnen uiteenlopende en complexe projecten.

Wij wijzen u de weg in de Test-Jungle!

Ontdek de Test Services van Blue Monkeys

IT-testen is vandaag de dag niet meer weg te denken in het IT-landschap. Applicatieontwikkeling vraagt tegenwoordig een korte time-to-market. Hierbij zijn factoren als performance, kwaliteit en een uitstekende beschikbaarheid van groot belang. Onze senior test engineers adviseren en implementeren de juiste teststrategie voor uw organisatie. Aan de hand van de juiste teststrategieën kunnen onze testers op een efficiëntere en adequatere manier beoordelen of de ontwikkelde producten voldoen aan de door u gestelde eisen.

Blue Monkeys levert hoogwaardige senior test engineers welke uw team kunnen adviseren omtrent testautomatisering, technisch testen, functioneel testen en mobile testen. Bij het testen van de applicatie kan gebruikt worden gemaakt van verschillende veelvoorkomende testtools als o.a Selenium, SoapUI, Tosca of Robot Framework. Door de gedegen ervaring van onze senior test automation engineers creëren wij meerwaarde voor uw organisatie.

Join the Family!
Kom werken als
test engineer

Ben jij een Medior/Senior Test engineer die een kick krijgt van het werken aan grote en uitdagende projecten voor de top 500 bedrijven in Nederland. Ken jij uitstekend de weg in de test-automatisering jungle?

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrière pad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij werken bij een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden.

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

zelfstandig wit

Vrijheid & Zelfstandigheid

Bepaal zelf hoe jouw carrièrepad eruit komt te zien. Jij bent de baas over jouw carrière.
kennisdeling

Part of a Family

Je behoort tot een hechte family. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit!
training – wit

Big Jungle to Grow

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij!
uitjes – wit

Monkeys have more Fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Monkeys just have more fun!

Hoe wij werken

6 redenen om een Blue Monkey te worden!

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrièrepad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jou graag in onze family.

vakantiedagen - wit

30 vakantiedagen
per jaar

Goede balans tussen werk en ontspanning vinden wij van groot belang! Daarom heeft iedereen bij ons 30 vaste vakantiedagen per jaar!
mobiliteit – wit

Mobiliteitsbudget van €1000

Wil jij een vette auto of een coole motor rijden? Of ga jij liever met het OV? Bepaal zelf hoe jij je mobiliteitsbudget besteed
salaris wit

Uitstekend
Salaris

Verdienen als een midlancer? Alleen dan in vaste dienst! Wij betalen al onze specialisten een uitstekend vast salaris!
bonus wit

Super Vette
Maandelijkse bonus

Elke maand bonus ontvangen? Bovenop je uitstekende vaste salaris ontvang je iedere maand een royale bonus
training – wit

All-You-Can-Train Methode

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij hanteren een All-You-Can-Train methode. Word de beste in jouw vakgebied
uitjes – wit

Vette uitjes &
Gezellige borrels

Borrels en vette (buitenland)uitjes met de family! Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Onze opdrachtgevers