Hoe wij werken

Jouw Jungle naar Succes

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat?Waarbij je zelf de baas bent over jouw eigen carrièrepad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waarrespect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jou graag in onze family. 

Vrijheid &
Zelfstandigheid

Bepaal zelf hoe jouw carrièrepad eruit komt te zien. Jij bent de baas over jouw carrière. Wij zijn er om jou hierin te begeleiden, zodat jij de meest gelukkige versie van jezelf wordt! 

Part of a
family

Je behoort tot een hechte family. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar jij jezelf niet hoeft aan te passen. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, Inclusiviteit en Diversiteit!

Big jungle
to grow

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij! Ontwikkel je soft skills evenals hard skills en word een master in jouw specialiteit. 

Monkeys have
more fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Elke dag een
nieuw avontuur

Elke dag een nieuwe uitdaging en projecten waar jij jezelf in kunt vastbijten. Jij maakt het verschil en maakt een project succesvol!

Veilig &
Vertrouwd

Bij Blue Monkeys kom je in een veilig en vertrouwde omgeving. Wij helpen elkaar, luisteren naar elkaar en bovenal vertrouwen elkaar!

Openstaande vacatures 2023

Ben jij een Senior Test Automatiseerder die een kick krijgt van het werken aan grote en uitdagende projecten voor de top 500 bedrijven in Nederland? Ken jij uitstekend de weg in de test-automatisering jungle? Wil jij bijdragen aan perfect functionerende systemen en het liefst zoveel mogelijk testen automatiseren? Dan is deze functie speciaal voor jou!

Vast 40 Utrecht

Wat zeggen onze Blue Monkeys

Blue Monkeys is voor mij de plek waar ik me écht thuis voel. Wij proberen hier met ze allen een echt familiegevoel te creëren. Voor mij is Blue Monkeys véél meer dan alleen mijn werk. Mijn collega’s zijn in de loop der tijd ook mijn vrienden geworden en sommigen zie ik zelfs buiten werktijd. Ik heb altijd al onderdeel willen zijn van een bedrijf waar het echt om de mensen gaat en waar er ook echt wat gedaan wordt met de ideeën die je aandraagt. Naast de goede sfeer is er ook alle mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en ben ik er in salaris ook nog eens flink op vooruitgegaan!

Robbie van der Meer
Test Engineer

Bij Blue Monkeys ben ik helemaal op mijn plek. Niet alleen vanwege die fijne informele familie sfeer die er hangt maar ook vanwege het feit dat ik mezelf hier helemaal kan ontwikkelen naar wat ik zelf wil. Waar ik voorheen liever bij de klant of thuis werkte, doe ik dat nu liever op het kantoor van Blue Monkeys. De gezelligheid, fijne werksfeer en goede voorzieningen maken het tot een leuke werkplek. De medewerker staat hier echt op nummer één: er wordt iets gedaan met jouw ideeën en Blue Monkeys zorgt ervoor dat jij iets kan doen bij een opdracht wat jij leuk vindt!

Robin Lovink
Test Engineer

Het mooiste van Blue Monkeys is dat iedereen gelijk is. Niemand is meer of minder dan een ander. Ik praat net zo makkelijk met mijn collega’s als met de manager. Op kantoor hangt ook altijd een fijne sfeer, voor mij voelt Blue Monkeys als een familiebedrijf. We respecteren elkaar zoals we zijn en we staan open voor elkaars ideeën. Iedereen binnen het team is er écht om elkaar te helpen. Ook de uitjes, etentjes, bbq’s en andere activiteiten die worden georganiseerd zijn super leuk en zorgen voor een hecht team!

Timo Deriga
Test Engineer

Open, balans en eerlijk. Dat is me als eerste opgevallen.
Geen achterkamertjespolitiek, maar samen aan het stuur zitten om vorm te geven aan de identiteit van Blue Monkeys. Naast de uitjes, apenstreken en vakantiedagen ook impact maken bij de klant en jezelf ontwikkelen waarbij je zelf de keuzes maakt en richting kiest. Dit allemaal voor een eerlijke beloning omdat we er toe doen.
Wij zijn Blue Monkeys.

Kenneth Lee
Test Engineer

Leo Choi

Het fijnste aan het werken voor Blue Monkeys is de relaxte werkhouding onderling. De ‘Make People Happy’ visie van Blue Monkeys komt overeen met dat van mij. Ik vind het fijn dat Blue Monkeys een werkcultuur heeft gecreëerd door mensen samen te brengen in plaats van een cultuur te creëren door regels te forceren. Daardoor vind ik mijn werk leuk en kan ik beter presteren op mijn werkplek. Daarnaast voelde ik mij door de wederzijdse klik direct thuis. Waar ik me bij vorige werkgevers een nummertje voelde, kwam ik bij Blue Monkeys in een familie terecht!

Leo Choi
Test Engineer

Dennis Varela Ribeiro

Waarom ik het fijn vind om voor Blue Monkeys te werken, is omdat je hier je eigen carrière pad kan bepalen en zij je hierin zo goed mogelijk proberen te ondersteunen/begeleiden. Verder vind ik het ook fijn dat het een kleinschalig bedrijf is, waardoor er veel contact is met mijn collega’s. Iedereen is open en transparant naar elkaar toe waardoor er binnen het team een goede sfeer is. Ik vind het dan ook erg fijn dat we als collega’s elkaar in alle tijden ondersteunen. Daarnaast is het fijn dat alle ideeën bespreekbaar zijn en dit via korte lijnen mogelijk is. Bij vorige werkgevers duurde dit allemaal erg lang. Tot slot vind ik de projecten die Blue Monkeys biedt zeer interessant. Dit vanwege de dynamische omgeving en afwisseling in mijn werk. Zo ben je het ene moment bezig met het coördineren van acceptatietesten met eindgebruikers en op ander moment ben je aan het bedenken hoe je de testcase kan automatiseren. Al met al is Blue Monkeys een organisatie die veel geeft om haar mensen.

Dennis Varela Ribeiro
Test Engineer

Waarom ik bij Blue Monkeys werk? De vrijheid, vriendschap en de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen op het testvak. Op kantoor is het altijd super gezellig, maar ook als ik vragen heb over testen kan ik altijd bij mijn collega’s terecht. De manier waarop we met elkaar omgaan is voor mij uniek en heb ik niet eerder bij andere bedrijven ervaren. De unieke combinatie van samen er een zakelijk succes van maken en er voor elkaar zijn zowel zakelijk als privé maakt het voor mij een perfecte combi!

Ravishan Kalpoe
Test Engineer

What's in it for you!

6 redenen om een Blue Monkey te worden

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het echt om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrièrepad en waar de medewerkers echt op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waarrespect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jou graag in onze family. 

vakantiedagen - wit

30 vakantiedagen
per jaar

Goede balans tussen werk en ontspanning vinden wij van groot belang! Daarom heeft iedereen bij ons 30 vaste vakantiedagen per jaar!
mobiliteit – wit

Mobiliteitsbudget
van €1000

Wil jij een vette auto of een coole motor rijden? Of ga jij liever met het OV? Bepaal zelf hoe jij je mobiliteitsbudget besteed.
salaris wit

Uitstekend
Salaris

Verdienen als een midlancer? Alleen dan in vaste dienst! Wij betalen al onze specialisten een uitstekend vast salaris!
bonus wit

Super Vette
Maandelijkse Bonus

Elke maand bonus ontvangen? Bovenop je uitstekende vaste salaris ontvang je iedere maand een vette bonus!
training – wit

All-You-Can-Train Methode

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij hanteren een All-You-Can-Train methode. Word de beste in jouw vakgebied.
uitjes – wit

Vette Uitjes &
Gezellige Borrels

Borrels en vette
(buitenland) uitjes!
Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Paar van onze opdrachtgevers