What’s in it for you

De beste IT-managers
voor uw project

Op zoek naar een projectmanager, releasemanager, programmamanager of scrummaster voor uw organisatie? Maar vindt u niet de juiste match? Geen paniek! Blue Monkeys helpt u bij het vinden van de juiste IT-manager. Vanuit onze eigen family of extern. Wij hebben voor u de juiste specialist die van uw project een succes kan maken.

Project
Management

Houd grip op uw IT-project! Onze project managers zorgen ervoor dat grote en complexe IT-projecten efficiënt en binnen het gestelde budget worden uitgevoerd en voldoen aan de door u gestelde eisen.

Release
Management

Waarborg de kwaliteit van uw productie. Onze release managers ondersteunen uw organisatie bij het bouwen, plannen, testen en samenstellen van nieuw uit te rollen programmatuur in uw organisatie.

Security
Management

Zorg dat u uw organisatie beschermt tegen dreigingen van buitenaf. Onze security managers adviseren en ondersteunen commerciële- en overheidsinstellingen bij security vraagstukken.

Q/A
Management

Uw testproces efficiënter inrichten? Onze Q/A Managers zorgen voor een sneller en zorgvuldiger testproces.  Blue Monkeys heeft de specialisten om uw testen perfect te automatiseren.

Product
Management

Grip houden op de levenscyclus van uw product. Onze product managers ondersteunen organisaties bij de productontwikkeling, financiën, marketing en kwaliteitszorg van uw product.

Programma Management

Goed overzicht houden op de verschillende projecten binnen uw organisatie? Onze programma managers begeleiden organisaties bij uiteenlopende en complexe programma’s.

Vele opdrachtgevers gingen u al voor

IT-Management door Blue Monkeys

Heeft uw organisatie ondersteuning nodig bij grote en complexe IT-vraagstukken of dient er een nieuwe koers gevaren te worden binnen een huidig IT-project. Onze management consultants helpen uw organisatie! Blue Monkeys levert voor uw project exact de juiste consultants die uw organisatie nodig heeft. Onze management consultants hebben ruime ervaring in het begeleiden van complexe IT-projecten en creëren meerwaarde voor uw organisatie. Door de gedegen kennis en kunde van onze consultants kunnen zij zich volledig inzetten om van uw project een succes te maken.

Blue Monkeys levert een breed scala aan consultants welke kennis hebben van breed uiteenlopende management-methodieken waaronder Agile, Scrum, Lean, Prince 2, SAFe, LeSS en DevOps.

Join the Family!
Kom werken als
IT-Manager

Ben jij een Medior/Senior IT-manager die een kick krijgt van het managen van grote en complexe IT-projecten voor de top 500 bedrijven in Nederland en weet jij uitstekend de weg in de management jungle?

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrièrepad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij werken bij een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden.

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

zelfstandig wit

Vrijheid & Zelfstandigheid

Bepaal zelf hoe jouw carrièrepad eruit komt te zien. Jij bent de baas over jouw carrière.
kennisdeling

Part of a Family

Je behoort tot een hechte family. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, Inclusiviteit en Diversiteit!
training – wit

Big Jungle to Grow

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij!
uitjes – wit

Monkeys have more Fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Monkeys just have more fun!

Hoe wij werken

Jouw jungle naar succes

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrièrepad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jouw te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jou graag in onze family.

vakantiedagen - wit

30 vakantiedagen
per jaar

Goede balans tussen werk en ontspanning vinden wij van groot belang! Daarom heeft iedereen bij ons 30 vaste vakantiedagen per jaar!
mobiliteit – wit

Mobiliteitsbudget van €1000

Wil jij een vette auto of een coole motor rijden? Of ga jij liever met het OV? Bepaal zelf hoe jij je mobiliteitsbudget besteed
salaris wit

Uitstekend
Salaris

Verdienen als een midlancer? Alleen dan in vaste dienst! Wij betalen al onze specialisten een uitstekend vast salaris!
bonus wit

Super Vette
Maandelijkse bonus

Elke maand bonus ontvangen? Bovenop je uitstekende vaste salaris ontvang je iedere maand een royale bonus
training – wit

All-You-Can-Train Methode

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij hanteren een All-You-Can-Train methode. Word de beste in jouw vakgebied
uitjes – wit

Vette uitjes &
Gezellige borrels

Borrels en vette (buitenland)uitjes met de family! Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Onze opdrachtgevers