over ons

BLUE MONKEYS WILL
BRIGHTEN UP YOUR DAY

Ons doel bij Blue Monkeys is simpel. In dienst staan van onze mensen. Dit gaat verder dan het zoeken van de juiste opdracht. Onze mensen, zijn onze kracht en daar doen wij alles voor. Onze missie is het creëren van een omgeving waarin een ieder zich optimaal kan ontwikkelen en zijn eigen carrièrepad kan kiezen. Niet alleen door erover te spreken, maar juist door het te doen. Een omgeving te creëren waar iedereen gelijk is en ieders mening telt. De perfecte opdracht voor jou te vinden, waarin jij kunt excelleren en het verschil kunt maken. Wij zijn er van overtuigd dat alléén wanneer onze mensen écht gelukkig zijn ze een verschil kunnen maken en het beste uit zichzelf halen.

“Monkeys just have more fun!”

Be part of The Blue
Monkeys family

Bij Blue Monkeys draait alles om onze mensen, onze Family. In onze Family is iedereen welkom en bovenal gelijk. De Family staat voorrespect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit. Bij Blue Monkeys zijn we ervan overtuigd dat alleen het beste resultaat kan worden behaald als iedereen elkaar respecteert en ondersteunt. Ongeacht afkomst, geloofsovertuiging of geaardheid. We luisteren naar elkaar en staan open voor elkaars ideeën.In onze Family mag je zijn wie je bent! Herken jij jezelf hierin en is werken voor jou veel méér dan alleen het uitvoeren van een opdracht? Dan staat onze deur wagenwijd open voor jou! 

Onze cultuur

Apenstreken op kantoor

Bij Blue Monkeys zijn we ertrots op dat we anders zijn. Wij willen niet één van die grote corporate organisaties worden waarbij alles draait om cijfers. Bij ons draait alles om het geluk van onze Family. Of je nu een fanatieke postzegelverzamelaar bent, graag blokfluit speelt of een fanatieke voetbalsupporter bent. Bij ons is iedereen welkom en bovenal gelijk. Onze missie is optimaal geluk voor onze specialisten! Bij Blue Monkeys worden beslissingen dan ook niet gemaakt door één persoon, maartelt de mening van ieder familielid. Wij kijken verder dan alleen hard skills. Wij willen juist de persoon achter de skills leren kennen en ieder familielid helpen om het beste uit zichzelf te halen, zowel privé als zakelijk! 

Smart monkey

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij! Ontwikkel je soft skills evenals hard skills en word een master in jouw specialiteit. Met onzeAllYouCan-Train methodeword jij de beste versie van jezelf. 

Samen

Je behoort tot een hechte family. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar jij jezelf niet hoeft aan te passen. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, Inclusiviteit en Diversiteit! Samen staan we sterk, samen weten we meer, samen zijn we Blue Monkeys!

More fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Happiness

Geluk! Wat ons betreft het belangrijkste aspect binnen Blue Monkeys. Wij streven naar optimaal geluk voor onze mensen, zowel privé als zakelijk. Happiness brings us together!

onze specialisaties

VERZAMEL DE BESTE MENSEN
VOOR JOUW IT-PROJECT

Op zoek naar een developer, tester, beheerder, manager of een andere IT-professional voor uw organisatie? Maar vindt u niet de juiste match? Geen paniek! Blue Monkeys helpt u bij het vinden van de juiste mensen in de IT-Jungle. Vanuit onze eigen family of extern. Wij hebben voor u de juiste specialist die van uw project een succes kan maken.

Test Services

Testautomatisering is vandaag de dag niet meer weg te denken in het IT-landschap. Applicatieontwikkeling vraagt tegenwoordig een korte time-to-market. Hierbij zijn factoren als performance, kwaliteit en een uitstekende beschikbaarheid van groot belang. Onze testautomatiseerders adviseren en implementeren de juiste teststrategie voor uw organisatie. Aan de hand van de juiste teststrategieën kunnen onze testers op een efficiëntere en adequatere manier beoordelen of de ontwikkelde producten voldoen aan de door u gestelde eisen.

Blue Monkeys levert hoogwaardige test automation engineers welke uw team kunnen adviseren omtrent testautomatisering. Bij het automatiseren van de applicatie kan gebruik worden gemaakt van verschillende veelvoorkomende testtools als o.a Selenium, SoapUI, Tosca of Robot Framework. Door de gedegen ervaring van onze senior test automation engineers creëren wij meerwaarde voor uw organisatie. 

Development

Voor onze klanten ontwerpen en implementeren wij maatwerk applicaties om bedrijfsprocessen gestroomlijnder te laten verlopen. Bij organisaties bestaat er vandaag de dag een grote behoefte aan tailer-made software oplossingen welke speciaal voor de klant zijn ontwikkeld. Onze senior developers hebben reeds vele verschillende organisaties begeleid bij het ontwerpen en implementeren van complexe software oplossingen.

Bij Blue monkeys ondersteunen wij uw organisatie met het development proces. In samenwerking met onze klant leveren wij multidisciplinaire Agile en DevOps-teams. Onze specialisten beschikken over een uitgebreide talenkennis van o.a Java, .Net, PHP, Pyhton, C#, Cobol en méér. Blue Monkeys beschikt over een breed team van developers o.a back-end, front-end en fullstack developers.

IT-Beheer

Goed werkende IT-systemen zoals infrastructuur en applicaties zijn onmisbaar binnen uw organisatie. Het optimaal managen van een multisource-omgeving zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen effectief en efficiënt verlopen. Door het standaardiseren van uw activiteiten en bedrijfsprocessen zullen de prestaties van uw IT-systemen verbeteren en zal onnodig brandjes blussen verleden tijd zijn.

Blue Monkeys kan u ondersteunen bij verschillende vormen van IT-beheer. Door het leveren van hoogwaardige managed services zorgen wij ervoor dat uw IT-systemen optimaal functioneren. Wij leveren reeds aan verschillende Nederlandse top 500 bedrijven netwerk beheerders, functioneel beheerders en technische beheerders.

IT-Management 

Heeft uw organisatie ondersteuning nodig bij grote en complexe IT-vraagstukken of dient er een nieuwe koers gevaren te worden binnen een huidig IT-project. Onze Management consultants helpen uw organisatie! Blue Monkeys levert voor uw project exact de juiste IT-consultant die uw organisatie nodig heeft. Onze management consultants hebben ruime ervaring in het begeleiden van complexe IT-projecten en creëren meerwaarde voor uw organisatie. Door de gedegen kennis en kunde van onze consultants kunnen zij zich volledig inzetten om van uw project een succes te maken.

Blue Monkeys levert een breed scala aan IT-consultants welke kennis hebben van breed uiteenlopende management-methodieken:  Projectmanagement, IT Architectuur, Testmanagement, Agile en Scrum, DevOps en SAfe, Security, Applicatie ontwikkeling en Big Data.

locaties

Onze Jungle

Bij Blue Monkeys zijn onze kantoren “Onze Jungles”. De plek waar we ons thuis voelen, onze familie ontmoeten, plezier maken en de plek waar we elkaar helpen om slimme oplossingen te bedenken. Onze jungles zijn “open” voor iedereen in onze familie. Blue Monkeys bevindt zich op verschillende locaties verspreid door Nederland. Op deze manier zijn we altijd in de buurt en hoef je nooit ver te reizen.

Kopje koffie doen in onze Jungle? Dat kan! Wij nodigen je graag uit in één van onze jungles om je te ontmoeten. Neem gerust contact met ons op.