The Family! 

Tom Roza

Waarom ik bij Blue Monkeys werk? De openheid, eerlijkheid, gelijkheid en gezelligheid natuurlijk! Alles is transparant en er is geen achterkamertjespolitiek. De manier hoe wij met elkaar omgaan is super informeel en voelt vaak meer aan  als een gezellig vriendengroep dan als alleen collega’s. Testing is not only about finding defects, it's about finding solutions and opportunities for improvement.

  • Test  Engineer

Timo Deriga

Waarom ik bij Blue Monkeys werk? De vrijheid die ik er krijg en de mensen met wie ik mag samenwerken. We zijn een hecht team. We staan altijd voor elkaar klaar en staan open voor elkaars ideeën. Ook de projecten waar we aan werken zijn gaaf en uitdagend! Some call it chaos. We call it family!

  • Test  Engineer

Robin Lovink

Wat ik het mooiste vind aan het testvak? Testen automatiseren. Hierdoor gaat de kwaliteit van het product omhoog, snelle feedback, spendeer je minder tijd aan ‘makkelijke’ taken en kan je volledig focussen op het wegnemen van risico’s en het ontwikkelen van het beste product. Om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen moet je springen in het diepe, telkens weer

  • Test Engineer

Robbie van der Meer

Robbie van der Meer

Wat ik het mooiste vind aan het testvak? Zorgen dat de kwaliteit van de software goed wordt gewaarborgd en dat hierdoor de bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen waar ik me in kan vastbijten! Laat anderen je niet zeggen wat je moet doen. Doe wat je leuk vind en volg je hart!

  • Test Engineer

Reinout Boek

Reinout Boek

Mijn ultieme doel? Zorgen dat iedereen in onze family gelukkig is en dat iedereen elke dag met plezier naar het werk komt. Ik ben ervan overtuigd dat het succes van een bedrijf schuilt in het geluk van de medewerkers! En voor dit doel, doe ik dan ook alles! Het succes van een bedrijf meet je niet in geld, maar in het geluk van je mensen! 

  • Chief Family Officer

Ravishan Kalpoe

Het mooiste aan werken bij Blue Monkeys? De band die we onderling hebben. We zijn een heel hecht team en de mensen met wie ik samenwerk voelen meer aan als een vriendengroep dan als collega’s. Ook de begeleiding die ik krijg om mezelf verder te ontwikkelen in het testvak vind ik fantastisch! Work smarter, Not Harder

  • Test Engineer

Martijn Boeree

Blue Monkeys staat voor mij voor: werken aan toffe projecten, chille collega’s, humor op de werkvloer en uitstekende arbeids-voorwaarden. Ik ga met plezier naar m’n werk, kan mezelf ontwikkelen hoe ik wil en ga aan het eind van de dag met een glimlach naar huis. Zorg voor een goede work-life balance & genoeg humor in je carrière. De rest kom vanzelf.

  • Test  Engineer

Leo Choi

Leo Choi

Waar ik een kick van krijg? Customer excellence staat bij mij op nummer 1! Ik krijg een enorme kick wanneer de klant positief is met het opgeleverde eindproduct. Ik ben blij dat ik als tester daaraan mag bijdragen! Mijn motto: Zeven keer vallen, acht keer opstaan! 

  • Test Engineer

Kenneth Lee

Continu uitgedaagd worden met complexe vraagstukken uit verschillende domeinen is waarom ik Test Engineer ben geworden. Samen met klant en collega’s zoeken we naar de beste oplossing voor u. Het gaat vaak niet om het goede antwoord, maar om het stellen van de juiste vraag

  • Test Engineer

Dennis Varela Ribeiro

Dennis Varela Ribeiro

Het fijne aan Blue Monkeys is dat het een mooie plek is om jezelf te kunnen ontwikkelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken aan de groei van het bedrijf. De lijnen zijn kort en de sfeer is altijd top. De visie ‘in dienst staan van onze mensen” wordt door ons allen gedeeld. The beste view comes after finding the hardest software improvement

  • Test Engineer

Ik ben een IT-professional

Professionals

Ik zoek een IT-professional

Business