What’s in it for you

De beste IT-beheerders
voor uw project

Op zoek naar een systeem, netwerk, applicatie, functioneel of technisch beheerder voor uw organisatie? Maar vindt u niet de juiste match? Geen paniek! Blue Monkeys heeft voor uw organisatie de juiste mensen in onze IT-jungle. Vanuit onze eigen family of extern. Wij hebben voor u de juiste specialist die van uw project een succes kan maken.

Systeembeheer

Zorg voor goed onderhouden en perfect werkende systemen binnen uw organisatie. Onze systeembeheerders helpen organisaties bij het inrichten en proactief onderhouden van uw IT-systemen.

Netwerkbeheer

Verschillende systemen binnen uw organisatie goed met elkaar laten samenwerken en storingen voorkomen? Onze netwerkbeheerders ondersteunen organisaties bij grote en complexe netwerken.

Applicatiebeheer

Custom-made applicaties vragen om gespecialiseerd beheer. Onze applicatiebeheerders zorgen dat uw applicaties up-to-date blijven en voldoen aan de laatste standaarden binnen uw organisatie.

Databasebeheer

Ontwikkel, beheer en beveilig uw informatiesystemen binnen uw organisatie. Zorg voor een goede workflow binnen uw database. Onze databasebeheerders helpen uw organisatie.

Functioneel Beheer

Zorg voor een goede verbinding tussen uw ICT en bedrijfsvoering. Onze functioneel beheerders dragen zorg voor de  continuïteit en vervullen een ondersteunde rol in uw gebruikersorganisatie.

Technisch Beheer

Goed werkende technische infrastructuur is van groot belang. Onze technisch beheerders zorgen ervoor dat uw infrastructuur altijd up-to-date en operationeel is.

We manage your IT-Jungle!

IT-Beheer

Goed werkende IT-systemen zoals infrastructuur en applicaties zijn onmisbaar binnen uw organisatie. Het optimaal managen van een multisource-omgeving zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen effectief en efficiënt verlopen. Door het standaardiseren van uw activiteiten en bedrijfsprocessen zullen de prestaties van uw IT-systemen verbeteren en zal onnodig brandjes blussen verleden tijd zijn.

Blue Monkeys kan u ondersteunen bij verschillende vormen van IT-beheer. Door het leveren van hoogwaardige managed services zorgen wij ervoor dat uw IT-systemen optimaal functioneren. Wij leveren reeds aan verschillende Nederlandse top 500 bedrijven netwerk beheerders, functioneel beheerders en technische beheerders.

Wilt u meer informatie over wat onze IT-beheerders voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: 085-678 96 86 of vul het contactformulier in.

Join the Family!
Kom werken als
IT-beheerder

Ben jij een Medior/Senior IT-beheerder die een kick krijgt van het beheren van grote en complexe IT-omgevingen voor de top 500 bedrijven in Nederland en weet jij uitstekend de weg in de IT-beheer jungle?

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrièrepad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij werken bij een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden.

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

zelfstandig wit

Vrijheid & Zelfstandigheid

Bepaal zelf hoe jouw carrièrepad eruit komt te zien. Jij bent de baas over jou carrière.
kennisdeling

Part of a Family

Je behoort tot een hechte family. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit!
training – wit

Big Jungle to Grow

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij!
uitjes – wit

Monkeys have more Fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Monkeys just have more fun!

Hoe wij werken

Jouw jungle naar succes

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrière pad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet verteld wat jij moet doen, maar als doel heeft jouw te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jouw graag in onze family.

vakantiedagen - wit

30 vakantiedagen
per jaar

Goede balans tussen werk en ontspanning vinden wij van groot belang! Daarom heeft iedereen bij ons 30 vaste vakantiedagen per jaar!
mobiliteit – wit

Mobiliteitsbudget van €1000

Wil jij een vette auto of een coole motor rijden? Of ga jij liever met het OV? Bepaal zelf hoe jij je mobiliteitsbudget besteed
salaris wit

Uitstekend
Salaris

Verdienen als een midlancer? Alleen dan in vaste dienst! Wij betalen al onze specialisten een uitstekend vast salaris!
bonus wit

Super Vette
Maandelijkse bonus

Elke maand bonus ontvangen? Bovenop je uitstekende vaste salaris ontvang je iedere maand een royale bonus
training – wit

All-You-Can-Train Methode

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij hanteren een All-You-Can-Train methode. Word de beste in jouw vakgebied
uitjes – wit

Vette uitjes &
Gezellige borrels

Borrels en vette (buitenland)uitjes met de family! Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Onze opdrachtgevers