Test Engineer

Test automation engineer (Senior)

Kom jij als senior testautomatiseerder ons team versterken?

Ben jij een Senior Test Automatiseerder woonachtig die een kick krijgt van het werken aan grote en uitdagende projecten voor de top 500 bedrijven in Nederland? Ken jij uitstekend de weg in de test-automatisering jungle? Wil jij bijdragen aan perfect functionerende systemen en het liefst zoveel mogelijk testen automatiseren? Dan is deze functie speciaal voor jou!

Hoe jij als testautomatiseerder hét verschil gaat maken in jouw opdracht

Als senior testautomatiseerder begeleidt en adviseer je onze klanten bij het neerzetten van een perfecte testomgeving. Je doet dit met state-of-the-art tooling, zoals Fitnesse, Robot Framework, SoapUI, Cucumber of één van de andere testautomatiseringstools. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities voer je diverse werkzaamheden uit. Van het schrijven van automatiseringsscripts tot het neerzetten van testframeworks.

Jouw expertise laat je los bij veel verschillende toonaangevende organisaties. De top 500 bedrijven van Nederland. Wil je maatschappelijk bijdragen? Bijt je dan vast in de testomgeving van de NS, Kadaster, Politie of het UWV. Draag jij liever bij aan commerciële successen? Dan kun jij helemaal je creativiteit steken in bedrijven als NN, Ahold, Bol.com, Stater of Rabobank. Waar jouw passie en ambitie ook ligt, welke opdracht je ook uitvoert, jij hoort bij onze family! En ons doel is jou de meest gelukkige en beste versie van jezelf te laten zijn.

Waarom jij bij Blue Monkeys wilt werken?

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrière pad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn? Dan verwelkomen wij jou graag in onze family.

Wanneer ben jij onze perfecte kandidaat

 • ISTQB Foundation en/of Tmap certificaat.
 • Kunt dromen in Agile en fan bent van Devops.
 • Je minimaal één van de volgende tooling beheerst: Selenium, Fitnesse, Cucumber, SoapUI en Robot Framework.
 • Je testautomatisering skills uitstekend kunt combineren met je soft-skills.
 • Je vloeiend Nederlands spreekt.

Wat krijg je van ons

 • Een uitstekend salaris!
 • Super vette bonusregeling welke maandelijks naar je wordt overgemaakt
 • Vrij besteedbaar Mobiliteitsbudget van €1000,- p.m
 • 30 vaste vakantiedagen per jaar
 • Je wordt onderdeel van een échte family waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn.
 • Kans om je Hard- en softskills maximaal te ontwikkel met ons All-You-Can-Train programma.
 • Een leidinggevende die er niet is om te zeggen wat jij moet doen, maar die er is om jou te ondersteunen en het beste uit jezelf te laten halen.
 • Uitdagende opdrachten bij de top 500 bedrijven in Nederland!
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd

Hoe wij werken

Jouw jungle naar succes

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrière pad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet verteld wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jou graag in onze family.

vakantiedagen - wit

30 vakantiedagen
per jaar

Goede balans tussen werk en ontspanning vinden wij van groot belang! Daarom heeft iedereen bij ons 30 vaste vakantiedagen per jaar!
mobiliteit – wit

Mobiliteitsbudget
van €1000

Wil jij een vette auto of een coole motor rijden? Of ga jij liever met het OV? Bepaal zelf hoe jij je mobiliteitsbudget besteed.
salaris wit

Uitstekend
Salaris

Verdienen als een midlancer? Alleen dan in vaste dienst! Wij betalen al onze specialisten een uitstekend vast salaris!
bonus wit

Super Vette
Maandelijkse Bonus

Elke maand bonus ontvangen? Bovenop je uitstekende vaste salaris ontvang je iedere maand een vette bonus!
training – wit

All-You-Can-Train Methode

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij hanteren een All-You-Can-Train methode. Wordt de beste in jouw vakgebied.
uitjes – wit

Vette Uitjes &
Gezellige Borrels

Borrels en vette
(buitenland) uitjes!
Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Wat zeggen onze Blue monkeys collega’s.

Blue Monkeys is voor mij de plek waar ik me écht thuis voel. Wij proberen hier met ze allen een écht familiegevoel te creëren. Voor mij is Blue Monkeys véél meer dan alleen mijn werk. Mijn collega’s zijn in de loop der tijd ook mijn vrienden geworden en sommigen zie ik zelfs buiten werktijd. Ik heb altijd al onderdeel willen zijn van een bedrijf waar het écht om de mensen gaat en waar er ook echt wat gedaan wordt met de ideeën die je aandraagt. Naast de goede sfeer is er ook alle mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en ben ik er in salaris ook nog eens flink op vooruitgegaan!

Robbie van der Meer
Test Engineer

Het mooiste van Blue Monkeys is dat iedereen gelijk is. Niemand is meer of minder dan een ander. Ik praat net zo makkelijk met mijn collega’s als met de manager. Op kantoor hangt ook altijd een fijne sfeer, voor mij voelt Blue Monkeys als een familiebedrijf. We respecteren elkaar zoals we zijn en we staan open voor elkaars ideeën. Iedereen binnen het team is er écht om elkaar te helpen. Ook de uitjes, etentjes, bbq’s en andere activiteiten die worden georganiseerd zijn super leuk en zorgen voor een hecht team!

Timo Deriga
Test Engineer

Kopje koffie doen?

Wil je eerst een kopje koffie komen doen voordat je solliciteert? We nodigen je graag uit bij ons op kantoor, online of op een plek die jou het beste uitkomt. We leren je graag écht kennen en willen jou graag laten kennismaken met onze cultuur.

Reageer  CV  Bericht

  Enthousiast geworden over onze vacature of wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Reinout! Hij helpt je graag met al je vragen en plant graag een kennismaking met je in!