What’s in it for you

Test Automation Engineer (Medior/Senior)

salaris wit

Uitstekend Vast Salaris v.a. €4200 p.m.

Verdienen als een midlancer? Alleen dan in vaste dienst! Wij betalen al onze specialisten een uitstekend vast salaris!
bonus wit

Super Vette Maandelijkse Bonus €800 p.m.

Elke maand bonus ontvangen? Bovenop je uitstekende vaste salaris ontvang je iedere maand een vette bonus!
mobiliteit – wit

Mobiliteitsbudget
van €1000

Wil jij een vette auto of een coole motor rijden? Of ga jij liever met het OV? Bepaal zelf hoe jij je mobiliteitsbudget besteed.
vakantiedagen - wit

30 vakantiedagen
per jaar

Goede balans tussen werk en ontspanning vinden wij van groot belang! Daarom heeft iedereen bij ons 30 vaste vakantiedagen per jaar!
training – wit

All-You-Can-Train Methode

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij hanteren een All-You-Can-Train methode. Word de beste in jouw vakgebied.
uitjes – wit

Vette Uitjes &
Gezellige Borrels

Borrels en vette
(buitenland) uitjes!
Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Ben jij onze perfecte kandidaat?

Test Automation Engineer (Medior/Senior)

Kom jij als medior/senior testautomatiseerder ons team versterken?

Ben jij een Medior/Senior Test Automatiseerder die een kick krijgt van het werken aan grote en uitdagende projecten voor de top 500 bedrijven in Nederland? Ken jij uitstekend de weg in de test-automatisering jungle? Wil jij bijdragen aan perfect functionerende systemen en het liefst zoveel mogelijk testen automatiseren? Dan is deze functie speciaal voor jou!

What you get!

 • Vast salaris v.a. €4200
 • Maandelijkse bonus ± €800
 • €1000 vrij mobiliteitsbudget
 • 30 vakantiedagen per jaar
 • All-You-Can-Train Methode
 • Vette uitjes & Gezellige borrels

Vragen? Ik help je graag! 

Reinout Boek
Chief Family Officer
06-41238084
ReinoutBoek@bluemonkeysit.nl

Waarom jij bij Blue Monkeys wilt werken?

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het écht om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrière pad en waar de medewerkers écht op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn? Dan verwelkomen wij jou graag in onze family.

Hoe jij als testautomatiseerder hét verschil gaat maken in jouw opdracht

Als senior testautomatiseerder begeleidt en adviseer je onze klanten bij het neerzetten van een perfecte testomgeving. Je doet dit met state-of-the-art tooling, zoals Fitnesse, Robot Framework, SoapUI, Cucumber of één van de andere testautomatiseringstools. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities voer je diverse werkzaamheden uit. Van het schrijven van automatiseringsscripts tot het neerzetten van testframeworks.

Jouw expertise laat je los bij veel verschillende toonaangevende organisaties. De top 500 bedrijven van Nederland. Wil je maatschappelijk bijdragen? Bijt je dan vast in de testomgeving van de NS, Kadaster, Politie of het UWV. Draag jij liever bij aan commerciële successen? Dan kun jij helemaal je creativiteit steken in bedrijven als NN, Ahold, Bol.com, Stater of Rabobank. Waar jouw passie en ambitie ook ligt, welke opdracht je ook uitvoert, jij hoort bij onze family! En ons doel is jou de meest gelukkige en beste versie van jezelf te laten zijn.

Wanneer ben jij onze perfecte kandidaat

 • 3 jaar ervaring als tester / testautomatiseerder.
 • ISTQB Foundation en/of Tmap certificaat.
 • Kunt dromen in Agile en fan bent van Devops.
 • Je bekent bent 1 of meerdere testautomatisering tools.
 • Je testautomatisering skills uitstekend kunt combineren met je soft-skills.
 • Je vloeiend Nederlands spreekt.

Wat krijg je van ons

 • Een uitstekend vast salaris v.a €4200,-!
 • Super vette bonusregeling welke maandelijks naar je wordt overgemaakt
 • Vrij besteedbaar Mobiliteitsbudget van €1000,- p.m
 • 30 vaste vakantiedagen per jaar
 • Je wordt onderdeel van een échte family waar respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn.
 • Kans om je Hard- en softskills maximaal te ontwikkel met ons All-You-Can-Train programma.
 • Een leidinggevende die er niet is om te zeggen wat jij moet doen, maar die er is om jou te ondersteunen en het beste uit jezelf te laten halen.
 • Uitdagende opdrachten bij de top 500 bedrijven in Nederland!
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd

Wij werken o.a. voor: 

.
Vragen? Ik help je graag!

Reinout Boek

Reinout Boek
(Chief Family Officer)

06-41238084
ReinoutBoek@bluemonkeysit.nl
 


Wij werken o.a voor: 

Jouw jungle naar succes! 

expertise wit

Vrijheid & Zelfstandigheid

Bepaal zelf hoe jouw carrièrepad eruit komt te zien. Jij bent de baas over jouw carrière.
teamplayer wit

Part of a Family

Je behoort tot een hechte family. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, Inclusiviteit en Diversiteit!
zelfstandig wit

Big Jungle to Grow

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij!
leidinggevend wit

Monkeys have more Fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Monkeys just have more fun!

Hoe wij werken

Jouw jungle naar succes

Wil jij werken bij een bedrijf waarbij het echt om jou gaat? Waarbij jezelf de baas bent over jouw eigen carrièrepad en waar de medewerkers echt op #1 staan. Wil jij helpen bouwen aan een bedrijf waar de leidinggevende niet vertelt wat jij moet doen, maar als doel heeft jou te ondersteunen en te begeleiden zodat jij de gelukkigste en beste versie van jezelf kunt worden. Wil jij werken bij een bedrijf waarrespect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dan verwelkomen wij jou graag in onze family. 

Vrijheid &
Zelfstandigheid

Bepaal zelf hoe jouw carrièrepad eruit komt te zien. Jij bent de baas over jouw carrière. Wij zijn er om jou hierin te begeleiden, zodat jij de meest gelukkige versie van jezelf wordt! 

Part of a
family

Je behoort tot een hechte family. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar jij jezelf niet hoeft aan te passen. Wij staan voor Respect, Gelijkheid, Inclusiviteit en Diversiteit!

Big jungle
to grow

Trainingen volgen zoveel als jij wilt! De beste worden in jouw vakgebied. Wij helpen jou daarbij! Ontwikkel je soft skills evenals hard skills en word een master in jouw specialiteit. 

Monkeys have
more fun

Plezier in je werk, leuke collega’s, borrels en vette uitjes met de family! Wij doen alles voor onze family! Monkeys just have more fun!

Elke dag een
nieuw avontuur

Elke dag een nieuwe uitdaging en projecten waar jij jezelf in kunt vastbijten. Jij maakt het verschil en maakt een project succesvol!

Veilig &
Vertrouwd

Bij Blue Monkeys kom je in een veilig en vertrouwde omgeving. Wij helpen elkaar, luisteren naar elkaar en bovenal vertrouwen elkaar!

Onze Blue Monkeys aan het woord! 

Blue Monkeys is voor mij de plek waar ik me écht thuis voel. Wij proberen hier met ze allen een echt familiegevoel te creëren. Voor mij is Blue Monkeys véél meer dan alleen mijn werk. Mijn collega’s zijn in de loop der tijd ook mijn vrienden geworden en sommigen zie ik zelfs buiten werktijd. Ik heb altijd al onderdeel willen zijn van een bedrijf waar het echt om de mensen gaat en waar er ook echt wat gedaan wordt met de ideeën die je aandraagt. Naast de goede sfeer is er ook alle mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en ben ik er in salaris ook nog eens flink op vooruitgegaan!

Robbie van der Meer
Test Engineer

Bij Blue Monkeys ben ik helemaal op mijn plek. Niet alleen vanwege die fijne informele familie sfeer die er hangt maar ook vanwege het feit dat ik mezelf hier helemaal kan ontwikkelen naar wat ik zelf wil. Waar ik voorheen liever bij de klant of thuis werkte, doe ik dat nu liever op het kantoor van Blue Monkeys. De gezelligheid, fijne werksfeer en goede voorzieningen maken het tot een leuke werkplek. De medewerker staat hier echt op nummer één: er wordt iets gedaan met jouw ideeën en Blue Monkeys zorgt ervoor dat jij iets kan doen bij een opdracht wat jij leuk vindt!

Robin Lovink
Test Engineer

Het mooiste van Blue Monkeys is dat iedereen gelijk is. Niemand is meer of minder dan een ander. Ik praat net zo makkelijk met mijn collega’s als met de manager. Op kantoor hangt ook altijd een fijne sfeer, voor mij voelt Blue Monkeys als een familiebedrijf. We respecteren elkaar zoals we zijn en we staan open voor elkaars ideeën. Iedereen binnen het team is er écht om elkaar te helpen. Ook de uitjes, etentjes, bbq’s en andere activiteiten die worden georganiseerd zijn super leuk en zorgen voor een hecht team!

Timo Deriga
Test Engineer

Open, balans en eerlijk. Dat is me als eerste opgevallen.
Geen achterkamertjespolitiek, maar samen aan het stuur zitten om vorm te geven aan de identiteit van Blue Monkeys. Naast de uitjes, apenstreken en vakantiedagen ook impact maken bij de klant en jezelf ontwikkelen waarbij je zelf de keuzes maakt en richting kiest. Dit allemaal voor een eerlijke beloning omdat we er toe doen.
Wij zijn Blue Monkeys.

Kenneth Lee
Test Engineer

Leo Choi

Het fijnste aan het werken voor Blue Monkeys is de relaxte werkhouding onderling. De ‘Make People Happy’ visie van Blue Monkeys komt overeen met dat van mij. Ik vind het fijn dat Blue Monkeys een werkcultuur heeft gecreëerd door mensen samen te brengen in plaats van een cultuur te creëren door regels te forceren. Daardoor vind ik mijn werk leuk en kan ik beter presteren op mijn werkplek. Daarnaast voelde ik mij door de wederzijdse klik direct thuis. Waar ik me bij vorige werkgevers een nummertje voelde, kwam ik bij Blue Monkeys in een familie terecht!

Leo Choi
Test Engineer

Dennis Varela Ribeiro

Waarom ik het fijn vind om voor Blue Monkeys te werken, is omdat je hier je eigen carrière pad kan bepalen en zij je hierin zo goed mogelijk proberen te ondersteunen/begeleiden. Verder vind ik het ook fijn dat het een kleinschalig bedrijf is, waardoor er veel contact is met mijn collega’s. Iedereen is open en transparant naar elkaar toe waardoor er binnen het team een goede sfeer is. Ik vind het dan ook erg fijn dat we als collega’s elkaar in alle tijden ondersteunen. Daarnaast is het fijn dat alle ideeën bespreekbaar zijn en dit via korte lijnen mogelijk is. Bij vorige werkgevers duurde dit allemaal erg lang. Tot slot vind ik de projecten die Blue Monkeys biedt zeer interessant. Dit vanwege de dynamische omgeving en afwisseling in mijn werk. Zo ben je het ene moment bezig met het coördineren van acceptatietesten met eindgebruikers en op ander moment ben je aan het bedenken hoe je de testcase kan automatiseren. Al met al is Blue Monkeys een organisatie die veel geeft om haar mensen.

Dennis Varela Ribeiro
Test Engineer

Waarom ik bij Blue Monkeys werk? De vrijheid, vriendschap en de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen op het testvak. Op kantoor is het altijd super gezellig, maar ook als ik vragen heb over testen kan ik altijd bij mijn collega’s terecht. De manier waarop we met elkaar omgaan is voor mij uniek en heb ik niet eerder bij andere bedrijven ervaren. De unieke combinatie van samen er een zakelijk succes van maken en er voor elkaar zijn zowel zakelijk als privé maakt het voor mij een perfecte combi!

Ravishan Kalpoe
Test Engineer

Waarom ik bij Blue Monkeys werk? De openheid, eerlijkheid, gelijkheid en gezelligheid natuurlijk! Alles is transparant en er is geen achterkamertjespolitiek. De manier hoe wij met elkaar omgaan is super informeer en voelt vaak meer aan  als een gezellig vriendengroep dan als alleen collega’s. Ook de vrijheid die ik krijg in het kiezen van een opdracht vind ik erg prettig. Je wordt niet verplicht een opdracht te doen die je niet past. Alles is in overleg en redelijkheid. Daarnaast krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen op een manier die ik zelf prettig vindt.

Tom Roza
Test Engineer

Vragen? Ik help je graag! 

Reinout Boek
Chief Family Officer
06-41238084
ReinoutBoek@bluemonkeysit.nl

Kopje koffie doen? 

Enthousiast geworden over onze vacature of wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Reinout! Hij helpt je graag met al je vragen en plant graag een kennismaking met je in!  CV  Bericht

  .
  Vragen? Ik help je graag!

  Reinout Boek
  (Chief Family Officer)

  “Het succes van een bedrijf meet je niet in geld, maar in het geluk van je mensen!”